Виртуално представяне на стоки в глобалното Интернет пространство, с което всеки производител има възможността да представи своето производство в регионален или глобален мащаб. Услугата е подходяща единствено за търговци, с пълни права за международни продажби, както и за производители, разполагащи с капацитет за производство.

Възможността да се предлагат стоки виртуално, предоставя на производителите шанс да продават повече, без физическо присъствие на конкретни пазари.

Ние ще създадем изключителен виртуален имидж на вашите продукти – от фото представяне до комуникация и информационни материали.

Как ще представим вашите продукти пред глобалните купувачи?
Успешната продажба на вашето производство зависи от това как и къде те ще бъдат представени. Нашите дългогодишни усилия в посока представяне на стоки в глобалното Интернет пространство, ни позволява да подберем най-подходящите виртуални платформи за вашите продукти. Да ги представим на най-подходящия за аудиторията език и вид, след което само да ви препращаме многобройните запитвания за покупка и интерес към вашите продукти.

Вие трябва да разполагате с пълни права за продажба на предлаганите от вас продукти, както и да имате права над името-марката, с която ги представяте.

Имайте предвид, че е изключително важно да уточните реалистичен капацитет на производство, както и производствени срокове, в случай че продуктите се произвеждат само по поръчка.

Вие трябва да разполагате с точна информация за срокове и цени на доставка до всяка точка на света или да имате възможност в адекватни срокове да предоставите такава информация.

Трябва да сте запознати с изисквания по изготвяне на всички митнически документи при експорт, подготовка на застрахователни и съпътстващи стоките документи.

Какво е важно да направите, за да продавате успешно?
В случай, че желаете да се възползвате от нашите услуги на Виртуално представителство, е необходимо да ни предоставите качествен снимков материал на ваши продукти, както и детайлни описания към всеки, включително и точни срокове за производство. Ако не разполагате с такива, ние ще ви съдействаме да ги изготвите. Опаковката както и дизайна на вашия продукт е от ключова важност за успеха на продажбите.

Представителни материали!
Ние знаем, че ОПАКОВКАТА продава! Като част от нашата услуга, вие получавате безплатен дизайн на рекламни материали – опаковка, дизайн на презентация формулиране на рекламни послания, които можете да използвате
само за целта на нашето Виртуално представителство. Осигуряваме добре обучени търговски агенти, които в детайли ще бъдат запознати с предимствата на вашите продукти предварително, за да могат успешно да създадат за вас партньорства и евентуални сделки.

Свържете се с нас, за конкретни цени и условия, които ще бъдат изготвени персонално за Вас!