Не сте сигурни как да започнете с приложението на Изкуствения интелект във вашата организация? Все още ли не сте убедени в реалните ползи, които може да донесе за вашите дейности? Благодарение на нашия план – анализ на готовността ви за приложение за ИИ, вие бързо ще придобиете представа къде се намира вашата компания в момента и в кои области на вашата организация ИИ може да има най-голямо въздействие.

Описание

ПЪТНА КАРТА за интеграция на генеративен Изкуствен интелект във вашата компания

ИИ има трансформиращ потенциал в разнообразни бизнес индустрии. В среда на постоянно развитие на ИИ, ние се ангажираме редовно да актуализираме нашите услуги и да ви информираме своевременно за новите тенденции и приложението на ИИ персонално за вашия бизнес.

Ние оценяваме значението на това да се поддържа ниво в крак с технологичните тенденции, в днешната конкурентна среда и да се използва потенциала на AI инструментите. Ето защо с тази нова услуга в нашето портфолио, искаме да подпомогнем компаниите с познанието и ресурсите, от които се нуждаят, за да отключат пълния потенциал на изкуствения интелект, като го внедрят в своята организация своевременно, в крак с новите тенденции и технологичния дух на времето, в което живеем и се развиваме.

Виждаме потенциала 💡
Въпросът сега е как генеративният AI може да бъде катализатор за иновации във вашия бизнес?
Нашите услуги са предназначени да отговорят точно на този въпрос и да ви позволят да впрегнете силата на генеративния AI в множество отдели – от маркетинг операции до стратегическо планиране и много други. С нашата подкрепа ще предоставим примери, които обхващат различни отдели и отрасли в индустриите, като гарантираме, че консултациите, които получавате от нас, могат да бъдат приложени във вашата организация.
Генеративен AI в маркетинга и продажбите
Персонализиране и предсказуем анализ
Предвиждане на нуждите на клиентите, преди те да го направят
Персонализирането не е нова стъпка в света на продажбите и маркетинга. Сегментирате аудиторията си, насочвате съобщенията си и може би дори персонализирате продуктовите си предложения въз основа на клиентски данни в продължение на години. Но нека бъдем честни: традиционните методи често не успяват. Те са или твърде широки, пропускайки марката на индивидуалните предпочитания, или твърде ръчни, изискващи неустойчиво количество ресурси. Това е мястото, където генеративният AI влиза в действие, издигайки персонализацията от модна дума до наука.
Generative AI ви позволява да отидете отвъд елементарното проследяване на поведението на клиентите, за да го предскажете и да му повлияете своевременно – с удивителна точност.
Generative AI може да анализира данни от различни взаимодействия с клиенти, включително набори от данни като минали покупки, честота на кликване и ангажираност в социалните медии, както и генеративни маркетингови прозрения, които са приложими в реално време.
Например, ако клиент често преглежда определена категория продукти, но никога не прави покупка, AI може да генерира автоматично целенасочена промоция за тази конкретна категория, подтиквайки клиента от съзерцание към реализация.
Generative AI може също да помогне при създаването на съдържание за тези персонализирани маркетингови кампании. Трябва да изготвите стотици уникални описания на продукти или да персонализирате имейл съдържание за различни клиентски сегменти? Generative AI може да ги произвежда в мащаб, като гарантира, че всяка част от съдържанието е не само с високо качество, но и дълбоко персонализирана.
Вашият екип по продажбите също може да се възползва изключително много от предсказуемия анализ, предлаган от generative AI. Преди изобщо да вдигнат телефона, вашите търговски представители могат да знаят например кои потенциални клиенти е най-вероятно да се преобразуват и какви възможности за надценка са най-обещаващи за настоящите клиенти. Такива познания насърчават увереността и позволяват на представителите да сключват сделки по-ефективно.
Накратко, генеративният AI премахва догадките за персонализиране и предсказуем анализ, което води до ниво на прецизност и мащабируемост, което преди беше недостижимо и което може да ви даде предимство пред конкуренцията. В днешния неистовo конкурентен пазар това не е просто предимство – това е необходимост.